Presentation

Rikard Godlund-Undervattensfotograf bedriver försäljning av undervattensbilder, frilansreportage samt uppdragsfotografering och fotografering av babysim.

Firman drivs av Rikard Godlund, hängiven sportdykare och undervattensfotograf som har fotograferat under ytan mer än tio år.

Arkivet innehåller bilder från bland annat Sverige, Norge, Skottland, Egypten, Karibien och Spanien. Den största delen av bilderna är tagna i Sverige och Norge, både i insjö och saltvatten. Bildgalleriet på denna hemsida visar ett axplock av bilder som finns till försäljning. Originalbilderna finns tillgängliga som högupplösta digitala bilder eller som diabilder. Originalbilder i dia format skannas efter kundönskemål.

Rikard Godlund fotograferar regelbundet bebisar under vattnet under utövande av babysim. Bilder från babysim levereras digitalt på CD och säljs naturligtvis endast till den familj vars barn som har fotograferats.

Är du intresserad av att anlita Rikard Godlund - Undervattensfotograf, eller om du har frågor, så tveka inte att kontakta oss med er förfrågan.